Bidra til Salongen

Salongen.no søker nye redaksjonsmedlemmer!

 

Om Salongen

Salongen er et redaksjonelt uavhengig nettidsskrift for filosofi og idéhistorie. Vi publiserer fag- og bokessays, bokomtaler og tekster om forskning og aktuelle debatter innen fagfeltet. Målet er å skape landets viktigste møteplass for filosofer, idéhistorikere og alle som er interesserte i disse fagene.

Redaksjonsarbeidet

Vi ser etter nye medlemmer med kompetanse innen filosofi og/eller idéhistorie. Medlemmer kan forvente å jobbe med tekstlesing og -redigering, publisering av tekst på nettsiden, samt annet redaksjonsarbeid som arrangementsorganisering. Arbeidet er i stor grad selvstendig, med møter hver tredje uke. Kandidater med påbegynt eller oppnådd mastergrad og stipendiater oppfordres til å søke.

Salongen drives på frivillig basis. Dette er altså ikke en betalt stilling.

Søknad

Ved interesse send oss en søknad der du forteller kort om deg og din tilknytning til fagområdene filosofi og idéhistorie, og om tidligere erfaring med redaksjonelt arbeid og tekstredigering.

Send søknad eller spørsmål til salongen.redaksjon@gmail.com

Søknadsfrist: 21. oktober

 


 

Skrive for Salongen

Salongen – nettidsskrift for filosofi og idéhistorie er stadig på leting etter nye gode tekster. Vi publiserer bokomtaler, oversettelser av klassiske tekster innen filosofi og idéhistorie, artikler, intervjuer og debatt. Dersom du ønsker å publisere hos Salongen, eller har tips/idé til en tekst som du tror kan være aktuell for oss hører vi gjerne fra deg! 

Salongens tekster skrives av både vitenskapelig ansatte og studenter ved universiteter og høyskoler, samt uetablerte skribenter utenfor akademia. Uavhengig av hvem som skriver vurderes tekster ut fra deres formidlingsevne og faglige holdbarhet. 

Bidrag kan skrives på norsk, svensk eller dansk.

Kontakt oss med skisse/utkast, idé eller tips til tekst på:

salongen.redaksjon[at]gmail.com

Alle innsendte utkast får grundig tilbakemelding fra redaksjonen, og dersom din tekst blir antatt vil du få hjelp til videre arbeid med teksten frem mot endelig publisering.