Nyheter

Noam Chomsky til Norge

AKTUELT: Filosofen og språkforskeren Noam Chomsky kommer til Oslo i september for å holde den årlige «Lecture on Mind in Nature» ved Centre for the Study of Mind in Nature (CSMN). Han kommer også til å holde et lingvistikkseminar – og en åpen forelesning i Det Norske Studentersamfund.

Publisert Sist oppdatert

Chomsky er kjent som en av den moderne lingvistikkens fedre, og han er en viktig figur innen den analytiske filosofien. Han kommer til forskningssenteret ved Universitetet i Oslo 5. september for å holde den såkalte «Annual Lecture on Mind in Nature 2011». Fjorårets forelesning ble holdt av Philip Pettit, professor ved Princeton University.

6. september holder Chomsky også et seminar om lingvistikk, organsert av professor Jan Terje Faarlund ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier. Og på kvelden 6. september holder Chomsky et åpent foredrag i Det Norske Studentersamfund ved Chateau Neuf.

Hittil er det lagt ut få opplysninger om arrangementene, men følg med på Salongen og CSMNs nettsider for mer informasjon i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS