Platon, Rosa Luxemburg, Mary Wollstonecraft, René Descartes, Fredrik Nietzsche og Simone de Beauvoir i en salong. Legg merke til at Platon leser en papirutgave av Salongen. Salongens jubileumsillustrasjon (2019) illustrert av Ada Wikdahl.

SALONGEN SØKER NYE REDAKSJONSMEDLEMMER

Salongen - nettidsskrift for filosofi og idéhistorie søker nye redaksjonsmedlemmer!

Publisert Sist oppdatert

Salongen er et nettidsskrift med mål om å presentere filosofi og idéhistorie for et bredere nordisk publikum. Vi ønsker nå å styrke vårt team og oppfordrer alle interesserte å søke - også de utenfor filosofi- og idéhistoriemiljøet med engasjement for de store spørsmålene.

Interesse og erfaring med å jobbe frem tekster fra start til slutt er en stor fordel, samt mulighet til å kunne sette av en times tid i uka til redaksjonelt arbeid. Våre møter foregår digitalt, men vi har pr i dag tre satelitter i henholdsvis Trondheim, Bergen og Oslo hvor man også har et sosialt miljø som transcenderer Zoom.

Som medlem av redaksjonen vil du få muligheten til å bidra til Salongens innhold og aktiviteter. Du vil kunne delta i utviklingen av spennende tekstideer, skrive artikler og essays, komme i kontakt med forfattere og skribenter, og være med på å organisere arrangementer og debatter.

Hvis du ønsker å bli en del av vårt engasjerte redaksjonsteam, send en kort søknad til salongen.redaksjon@gmail.com innen 1.juni.

Vi ser frem til å utforske ideer sammen i Salongen!


Powered by Labrador CMS